Станаха супер!Нямаше време за снимки,защото нямахме търпение да хапнем.Другия път ще снимам.Хапнахме ги с мед
и пудра захар.Оставих тестото да почива само половин час, и пак станаха супер.Благодарим за рецептата!Препоръчвам!
24.05.2022 23:08
2
1
Анонимен
И аз така направих,станаха много пухкава и хрупкави,но добавих и едно пакетче бакпулвер към брашното
23.12.2023 11:12
Яница Николова
Супер!
10.07.2018 17:05
2
Valentina Psaltirova
Пак оплесках нещата. Мислех, че мекиците са на Иво. Прости, Русенке! Много вкусни мекици!
02.09.2016 11:57
2
Valentina Psaltirova
Чудесни мекици, колега! Предполагам, че ще ми простите, че пренебрегнах готвачите-мъже в сайта? Много е хубав и Отец Паисий, но мисля, че ще е по-добре, ако излезете от анонимността и сложите своя снимка. Изразявам само своето скромно мнение. Простете!
02.09.2016 11:54
1
1
tanq
na kakva temperatura trqbva da vtasva
05.03.2016 09:58
19
2
1
Анонимен
Нямат нужда от втасване
27.11.2021 11:24
Илияна Димова
Да , голямо улеснение е да се замеси тестото от вечерта. Бързо се приготвя сутрешната закуска . Много вкусни !
21.01.2016 07:02
3
Джемиле Чешлиева
Предпочитам ги със сладко от смокини
20.01.2016 21:44
1
1
Кремка
Много сполучлива рецепта, станаха страхотни. Препоръчвам
09.07.2015 00:03
6
пепи
Пробвани,прекрасни,да ви е вкусно!
08.01.2014 22:11
1
2
Ре
И аз ги направих!Станаха впечатяващо вкусни! Благодаря за рецептата:)
25.12.2013 07:35
5
1
Тео
Как ще втасат без мая незнам!
20.11.2013 19:20
5
5
2
Ivo
Ами, ограмоти се !
30.07.2016 00:51
4
Вяра
затова се слага сода за да набухнат
29.12.2013 07:42
6
2
Ина
и аз ги направих,станаха разкошни,днес пак ще направя :)
20.11.2013 11:19
6
4
виличкавеликова
супер са
21.10.2013 10:37
2
Веселина Христова
Направих ги и бяха невероятни.Благодаря за тази разкошна рецепта-хем лесна хем вкусна.Пожелавам на всички читатели да я направят.Няма да съжалявате.
и пудра захар.Оставих тестото да почива само половин час, и пак станаха супер.Благодарим за рецептата!Препоръчвам!