Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ivana Krasteva-Pieroni
Ivana Krasteva-Pieroni
Благодаря, Йорданка!
Съгласна съм, че магрето често си е напълно достатъчно за да се сготви без добавена мазнина! Моето макар да беше домашно нямаше много такава, затова се наложи да капна малко зехтин. :)
31.07.2019 23:21
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Чудесна рецепта и много добра презентация!
Комбинацията от продукти е право в десятката. Поздравления. Само бих споделила, че аз не запържвам магрето в зехтин, защото патешката кожа има много подкожна мазнина, която се отделя при топлинната обработка и дори отмахвам с лъжичка, за да не плува месото в мазнина, а да се запича и коричката да става златиста и хрупкава.
Ако обаче магретата са малки и нямат много дебела кожа (тоест подкожна мазнина) може би е добра идея и със зехтина.
31.07.2019 18:52