Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Колко суха мая?
09.02.2022 12:45
Цветина
Цветина
На мен ми хареса как се получи. Направях я със суха мая, тъй като не разполагах с прясна и резултатът беше много добър!
12.01.2017 21:28
1
1
Стефан
Стефан
Казва се „фокача“.Поне така ми прилича на италиянската пърленка,ако може така да го нарека„ФОКАЧА“.Правят я и по-дебела.Но по нашенски си е „пърленка“. Да ни е сладко... :)
02.10.2013 01:42
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Въобще не ме интерсува името- стана разкошна. Малко обогатих рецептата по мой вкус. Разделих тестото на 2 части. Като разточих първата, намазах я с маргарин и поръсих със сирене и настърган кашкавал. Отгоре- втората разточена питка, която намазах със смес от маргарин и пресован чесън и поръсих с шарена сол. Невероятно вкусна, сочна и ароматна пърленка/ печенка се получи. Пак ще я правя определено!
29.09.2013 00:23
1
vков
vков
Пърлеката е ПЪРЛЕНКА, защото се пърли на огън, а когато е във фурна ще да е нещо друг, но не и пърленка. :(((((
Що за тъпотии!
30.07.2013 21:40
7
1
Покажи всички подкоментари