Тази рецепта коментираха

Анонимен
Дида
Дида
Може ли ябълките да са нарязани на тънки филийки? Къде се слага карамелизираната захар?
09.10.2013 15:03
1
1
Добри
Добри
Ябълките рендосани ли са?
09.10.2013 15:01
1
лили
лили
Ясна е рецептата аз го правя но без тая карамелизирана захар дето не е ясно за нея къде се слага .Иначе става много вкусен. И наистина е мързелив .
24.08.2013 18:54
2
СНЕЖАНКА ЖЕЛЯЗКОВА
СНЕЖАНКА ЖЕЛЯЗКОВА
НИКАК НЕ Е ЗА МЪРЗЕЛАНИ!
23.08.2013 16:24
1
1
ГЕРИ
ГЕРИ
Няма да рискувам да го правя.Рецептата е не ясна!!!
11.08.2013 22:02
3
Ваня
Ваня
А карамелизираната захар за какво служи?
06.08.2013 17:43
1
Дени
Дени
И още нещо, започва се с ябълките и се завършва със суха смес. При обратният вариянт, сладкишът няма да се отлепи от тавата.
06.08.2013 17:21
Дени
Дени
Изключително объркано е написана рецептата.
Карамелът се слага на дъното на тавичката и отгоре се редят продуктите. Завършва се със суха смес (не само с грис) и се залива с масло.
06.08.2013 17:10
6
Яна Борисова
Яна Борисова
А карамелизираната захар кога се добавя?
06.08.2013 15:56