Тази рецепта коментираха

Анонимен
жулиета
жулиета
Какво им е мързеливото,че не разбрах...
25.10.2013 15:14
3
1
Покажи всички подкоментари
Стоян Петков
Стоян Петков
Картофите като съотношение 1:1 ли идват на теглото на каймата? Моля за препоръчителен грамаж.
25.10.2013 14:20
Стоян Петков
Стоян Петков
Харесва ми "Мързеливи", затова дайте препоръка как да станат хрупкави, но наредени в тава и на фурна. Склонен съм да опитам на своя глава да ги подредя в/у хартия за печене и да пусна режим "пица" с вентилатор и силен огън отгоре и отдолу, но ще бъде ли отличен резултата?

Мразя да пържа кифтета, тикви, патладжани и пр.

Сметаната има ли конкретна роля в спойката, защото не обичам вкуса на сметаната и майонезата?
25.10.2013 14:16
Тео
Тео
Добри са, но съм съгласна сДани, няма нищо мързеливо.
02.09.2013 18:32
1
Danie
Danie
Извинявам се за грешките които съм направила - те не са допуснати заради незнание а просто по невнимание и много добре зная как се пише думата "кюфте" , но бях изумена как нещо, в което се полага толкова труд (смилане , обелване, рендосване,изцеждане, пържене,та и почивка в хладилник) може да се нарече мързеливо. Та тези така наречени мързеливци изискват повече време и труд отколкото за приготвянето на каквито и да било други кюфтета.
02.09.2013 16:34
2
Danie
Danie
Това могат да се нарекат спокойно кютета, но не и мързеливи кюфтета.Покрай така наречените мързеливи кюхтета написани в тази рецепта работата , която трябва да се извърши ,за да се приготвят е много повече отколкото при обикновените Немързеливи кюфтета.
02.09.2013 16:10
1