Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Корите ги намазвам с 1 към 1 смесени олио и вода,слагам натрошено сирене и тогава набирам кората.Накрая заливката и пека на 180-190 градуса.
07.11.2023 09:50
2
3
Анонимен
Анонимен
Все си мисля ,че на 200градуса на най долното ниво ще има изгорена баница!!!!!
06.11.2023 08:50
4
Анонимен
Анонимен
Тази рецепта я прочетох,представена като гръцка и от любопитство я направих.Сега българска.Трябва да си помогнете с вилица или ръце ,да разтворите леко корите,за да влезе плънката към дъното.Същия вкус,който познаваме,само техниката е по различна.
30.07.2023 21:31
3
3
MZ1994
MZ1994
Като залея и корите са сухи на дъното, трябва да се бърка, тази смес е прекалено плътна за да протече до дъното.
25.12.2022 16:07
5