Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
С какво се мажат отгоре гевреците, за да са лъскави. На вкус ги докарах, на вид не.
20.11.2024 11:19
1
1
Анонимен
Анонимен
намажете ги със жълтък и поръсете със сусам, стават супер
21.11.2024 11:26
lucy
lucy
Не се получиха като на снимката. Как се постига тази лъскава коричка, как се запазва формата им, върху какво са печени
05.01.2015 18:23
9
3
Дидка
Дидка
Супер са гевреците, също като купените. Вече са популярни и на Хаваите...Благодаря!!!
30.03.2014 02:01
3
1
Диди Василева
Диди Василева
аз ги пробвах.. страхотни са :)
06.02.2014 11:33
5
8
Ели
Ели
Само водата нещо ми се струва малко - 300мл, че и да плуват вътре... то това е една чаша
05.02.2014 21:29
8
2
3
Анонимен
Анонимен
Водата е за замесване на тестото 300 мл.л.
18.11.2024 08:46
Анонимен
Анонимен
Водата е за тестото, а гевреците се варят в тенджера с вода
25.11.2023 18:56
1
Ели
Ели
ааахахах, явно нещо съм спала, това 300мл е за тестото. трябва да се чете внимателно :-)
05.02.2014 21:31
8
3
Georgi
Georgi
Винаги съм се чудел, как се правят.... сега задължително ще го пробвам!
31.10.2013 17:49
6
2