Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Чета коментарите,ама то много мастър шефове са се навъдели за които съм сигурен че едно яйце не могат правилно да изпържат камо ли да сварят.
28.04.2024 20:03
Анонимен
Анонимен
Ако обичате да ви е преварена лещата и морковите и лука да хрупат почти като сурови е добра рецепта
17.02.2024 17:51
4
1
Анонимен
Анонимен
Какво значи в 3,5 пъти повече вода??? За начинаещ готвач това е доста неразбираемо изказване!
23.01.2024 10:57
6
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Стефания, купичката кокото твойта путк@ ли Е, толкова ли е трудно да напишеш литри или кг-ми. Апсолютна олиговрени@.
Много сте приметивни!!!
08.10.2023 13:04
14
6
1
Покажи всички подкоментари
Елена
Елена
Рецептата е добра. Само спестих джоджена.
27.07.2023 19:47
1
4
Анонимен
Анонимен
Г/д следвам рецептата написана тук,но аз лично добавям в края на гозбата,но преди чесъна 200гр. сланинка..незнам дали е правилно но придобива уникален вкус и аромат :)
03.05.2023 14:34
5
Анонимен
Анонимен
Ако настържете морковите, вместо да ги режете на кубчета и след това ги леко запържите, лещата ще стане още по вкусно. Коментирам от опит ;)
25.04.2023 10:28
3
1
Анонимен
Анонимен
Тази рецепта за леща е много вкусна, няколко пъти я приготвям, но аз също запържвам чесъна и лука с морковите, яхнията става по-ароматна, но първо слагам морковите и когато си пуснат цвета, добавям лука и чесъна.
28.03.2023 07:23
3
4
Анонимен
Анонимен
Брашното е много...
19.03.2023 17:21
1
3
Анонимен
Анонимен
Почти никой от тука не знае как се готви леща ?
29.09.2022 19:31
6
1
Потребител#240253
Потребител#240253
Рецептата е добра, но мила СТЕФАНИЯ запомни.... подправките, чесъна и лука се запържват в началото, за да може аромата им да остане в мазнината, иначе, ако само ги вариш или добавиш накрая аромата им намалява със 70 %....
03.02.2021 09:45
20
3
Miss Tasty
Miss Tasty
класическа рецепта, която всеки обича - и малки, и големи. типчно българско ястие с характер
01.03.2020 16:41
5
2
Потребител#234774
Потребител#234774
вкусна
16.07.2019 21:26
2
1
Екатеринска
Екатеринска
Сготвих като се водих от продуктите ,без да слагам джоджена. Сложих моркова със лещата в началото. Аз не запържвам нищо. Към края ,когато всички други продукти бяха готови ,сложих в купичка сол ,червен пипер ,черен пипер , две супени лъжици брашно и след разбъркване на сухо ,добавих студена вода и го разредих. Добавих в тенджерата и оставих да поври още десет минути. Стана много хубаво.
16.07.2019 14:33
10
3
Iva Gospodinova
Iva Gospodinova
а 2та моркова кога слагате? Защо не си проверявате описанията не зная...
19.11.2017 20:04
38
8
2
Покажи всички подкоментари