Тази рецепта коментираха

Анонимен
веси
веси
Еклерите ни станахаи страхотни. Ще опитам и нещо друго. За да зарадвам майка ми, благодаря Ви.
31.01.2011 12:03
нооф
нооф
Имам един въпрос. Как оформихте еклерите и с каква лъжица ?
31.01.2011 11:10
Ine
Ine
Не очаквах, че ще станат толкова вкусни. За първи път правя еклери, резултатът е страхотен. Редовно ще правя. Благодаря за рецептата.
21.01.2011 15:54
tatqna
tatqna
Невероятни са. Да сте живи и здрави момичета. Благодаря ви. Татяна.
17.01.2011 18:08
Virginia
Virginia
Тези еклери са страхотни, супер са.
17.01.2011 15:12
Даниела
Даниела
Таня, ваниловият крем е точно този, който е описан в рецептата, твоят е домашен крем или т.нар. жълт крем, който е класически за еклерите, но и с ванилов са вкусни. Чудесна рецепта.
19.12.2010 15:20
Таня
Таня
Ваниловия крем се прави по принцип без вода. А традиционните му съставки са: 4 яйца, 1 ч.ч. захар /или на вкус/, 7 с.л. брашно, 1 л. прясно мляко и ванилия.
Яйцата се разбъркват с малко захар, добавя се ванилията и брашното и много малко студено мляко. Млякото се слага да заври и към него с бъркане се прибавя яйчената смес. Трябва да се бърка за да не стане на бучки.
Винаги когато правя еклери, ги правя с такъв крем и стават супер.
18.12.2010 17:11
Нора Христова
Нора Христова
Здравей, попаднах на твоята рецепта и искам да те попитам как по - точно оформяш еклерите с лъжичката ?
24.11.2010 20:26
1
:):):)
:):):)
Лесно ли стават, защото смятам днес да правя такива, но се притеснявам, че може да не стнат.
18.11.2010 15:12
Яница
Яница
Много добре се получиха, но крема нещо не ми хареса.
29.10.2010 19:22
dobinceto
dobinceto
Страхотни еклерчета станаха.
23.10.2010 18:09
xristo
xristo
Супер са.
30.09.2010 11:57
didi
didi
Аз ги направих, много са хубави.
19.07.2010 12:52
mariq
mariq
Аз пробвах, но не ми стана.
17.07.2010 23:15
гергана валентинова
гергана валентинова
Тези еклери стават супер.
06.11.2009 14:03
2