Хубаво,само,че има 3 основни грешки:
1. Лукът не се реже на кубчета, а на полумесец и(както е на снимката).
2. Лукът се слага в добре сгорещено олио.
3. Дробчетете първо леко се бланшират, оцеждат се от водата, изстиват и чак тогава се запържват...Иначе, ако се сложат сурови при запържения лук, си пускат водата, почват да врят и всичко в тигана става на пихтия.
Не съм шеф, но този "шеф",който е публикувал тази рецепта,тряа да си хвърли кетапа в кошчето.
16.08.2020 08:24
1
Йозлям Кадирова
Обожавам ги
22.07.2018 23:11
1
1
stefan
Добри са ! Щом майка ми дойде да пита за рецептата ... ! :))
1. Лукът не се реже на кубчета, а на полумесец и(както е на снимката).
2. Лукът се слага в добре сгорещено олио.
3. Дробчетете първо леко се бланшират, оцеждат се от водата, изстиват и чак тогава се запържват...Иначе, ако се сложат сурови при запържения лук, си пускат водата, почват да врят и всичко в тигана става на пихтия.
Не съм шеф, но този "шеф",който е публикувал тази рецепта,тряа да си хвърли кетапа в кошчето.