Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Като е готова, преди да се сервира се суши много много старателно със сешоар поне 2 часа и 15 минути.
Също така преди да се заколи не трябва да е валяло или да се е къпала, трябва да е напълно суха. За целта ако имате съмнения замерете влажноста и с влагомер.
Не ползвайте влажни кърпички да забърсвате ръцете си докато я готвите.
Варете без да ползвате вода.
03.07.2024 06:18
1
Анонимен
Анонимен
Пълни глупости сте сътворили! Пишете я "Варената патка на Баба" или направо " ........на Дядо"!!!
15.03.2023 15:44
2
1
Потребител#268572
Потребител#268572
Не разбрах какво се случва с 14-те малки глави лук. Някой може ли да даде по-подробно обяснение?
04.06.2021 17:21
2
Потребител#267981
Потребител#267981
Здравейте,
Приготвянето започва със старателно сушене след измиване и последващо варене. Може ли подробности за начина на варене? Благодаря
23.12.2020 23:58
2