Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Една средно-готова наденичка се разрязва на гребен и се припържва леко. Слага се върху всяка чиния със сипан боб.
30.10.2023 19:23
Анонимен
Анонимен
За боб задължителна подправка е джоджен а лустрото-запръжката от 1/2 гл.лук на дребно, лъжица брашно и лъжица червен пипер!
19.12.2022 05:57
5
Eka
Eka
девисилът е много силен. аз не го харесвам, по-добре без него
05.02.2020 16:31
2
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Много вкусно се получи.
23.05.2018 20:46
2
Петя Конова
Петя Конова
Ив обикновена тенджера се получава вкусно!
27.03.2018 22:10
2
1
Екатерина Куминска
Екатерина Куминска
Много вкусно се получава, благодаря за рецептата! А при нас се хареса много и поръсено с лют пипер.
08.03.2017 14:34
4
3
Nikolai nikolov
Nikolai nikolov
Използвах няколко пъти
Посочени инаписани рецепти
От много,много добре,това мага да сроделя.Блогодаря на създателите иучасниците внего,
Блогодарско от мен,аз съм нов и
21.04.2016 00:33
2
2
Мариана
Мариана
Много вкусен бобец стана.
03.02.2016 14:46
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Това е най добрата рецепта за боб ,аз също нямам тенджера под налягане ,готвих в нормална тенджерка и пак се получи Вкусно с кисели доматчета и морковче е прекрасно :)))
17.01.2016 13:13
4
Мариела Христова
Мариела Христова
Получи се и без да съм го варила в тенджера под налягане. Добавих и брашно, което запържих.
17.01.2016 13:02
3
1
Я Сен
Я Сен
...може и в оризоварка.
29.03.2014 18:33
1
sibilll
sibilll
ниамам такава тенджера
02.03.2014 18:47
1
ВЕНКО
ВЕНКО
БАБА ТИ ВСЕ В ТЕНДЖЕРА ПОД НАЛЯГАНЕ ГО Е ГОТВИЛА.
04.08.2013 21:57
31
3
никола
никола
кои иска да йаде боб нека отжори на интернет
вкусот на традицийата рецепти со латиницно писмо
ке направи боб за оценка 6
16.07.2013 15:53
1
3
daniela dimitrova
daniela dimitrova
сол се слага в боба когато е напълно сварен или по точно накрая,иначе не се сварява
10.05.2013 14:46
6