Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Понякога като ме обземе ретро вълна и си варя кренвиршите по същия начин, но без подправки. Правя си и "гумени" яйца - тези, които правят в хотелите. Бъркани яйца с малко сол и чер пипер, малко вода - бъркат се в купичка и после в тигана с малко масло. Стават "гумени" леко. :-)
06.06.2023 23:48
1
Анонимен
Анонимен
Снимката обаче не е подходяща. На тази снимка са нарязани по друг начин, а не както в описанието.
06.06.2023 23:45
1
Анонимен
Анонимен
Това с цепенето на кренвиршите не е нова, а стара изгъзица. ;-)
Едно време кренвиршите бяха други и така се правеха като се варят поради различни причини. И те цъфваха. ;-)
06.06.2023 23:44
1
Анонимен
Анонимен
Нищо не трябва да цъфва. Парените а не варените, кренвирши дори не се режат. Каква е тая нова изгъзица? А цъфват съвременните кренвирши ,поради своите съставки. Парените кренвирши трябва да се надуят и това е.
23.03.2022 18:40
1
2
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз ги приготвих без подправки, но следващия път ще опитам с тях.
26.01.2016 18:40
1