Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Благодаря ти Ивелина! Направих ги станаха много вкусни, всички много ги харесаха .Благодаря отново !
31.03.2015 09:39
3
Мартин Стронг
Мартин Стронг
Ако искаш да станат като купешките не слагай яйца
01.02.2015 17:33
5
4
мария
мария
Изглеждат вкусни
31.12.2014 16:57
4
Димитър
Димитър
Много интересна рецепта. Но не отговори на моите очаквания. Вкуса повече се доближава до някакво изделие направено от готово тесто закупено от магазина. Търся рецепта, за истинските кифли с мармалад, които се продаваха преди 30г. Може би нещо като козуначено тесто с мармалад?
Иначе кифлите ми станаха перфектни според приятели, ама ако ги бях напълнил с плънка от сирене - според мен щяха да са по добри.
Шипковия мармалад си го правя сам, по магазините няма такъв истински.
Свърши се, така че следващ опит ще е след една година.
28.12.2014 00:23
8
9
3
Покажи всички подкоментари
Ицо
Ицо
Стават идеални и то доста количество, уникални
07.12.2014 17:23
5
3
Митка
Митка
Невероятна рецепта!От първият път се получиха и то доста като количество!
03.12.2014 21:39
5
1
Покажи всички подкоментари
Нери
Нери
Станаха прекрасни
19.11.2014 17:48
2
1
Маги
Маги
Великолепни кифлички! Направих част със сладко от сливи и орехи и другата половина- със смес от сирене, кашкавал и топено сирене, както някой беше споменал :). Станаха пухкави и се изпекоха добре. Моята доза беше по-малка, но отиде повечко брашно от предвиденото. Захарта може да се увеличи малко, но това е и въпрос на предпочитание. Благодаря за хубавата рецепта!
02.11.2014 15:28
2
7
веси
веси
Наистина станаха същите като на снимката и са много пухкави и вкусни :-)
Тъкмо си похапваме....
30.08.2014 21:59
1
2
nov
nov
Какво означава "пекат се на 200 и постепенно на 250градуса? Фурната трябва ли да е загрята предварително?
09.07.2014 14:39
6
1
1
Покажи всички подкоментари
Лиляна
Лиляна
Много вкусни, и лесно се приготвят, поздравления
08.04.2014 16:44
7
2
LEYLYA
LEYLYA
Рецептата е сполучлива.Станаха превъзходни!Слагам 5 звездички!!!
28.03.2014 12:13
10
7
Polinna
Polinna
5 от 5, много са вкусни!
Първият път ги направих точно ,както е описано в рецептата, а вторият път направих смес от кашкавал,топено сирене,бяло сирене и синъо сирене (всички вкъщи се лепят на сирената, като мухи на мед)..та вторият ми опит беше експеримент, но успешен. :)
Благодаря ти Иве за рецептата!
Успех :)
24.03.2014 14:28
5
1
анонимна
анонимна
Млякото в тенджера ли се стопля
12.03.2014 10:06
7
13
DALLY
DALLY
Аз ги направих с шоколад и станаха направо превъзходни!!!
02.03.2014 16:07
4
2