Тази рецепта коментираха

Анонимен
Светла
Светла
Току-що и аз ги правих . Страхотни са, много пухкави!
5 звездички от мен :)
01.03.2014 21:14
4
1
Райо
Райо
Супер са!!!
23.02.2014 14:45
2
2
Радослава
Радослава
страхотни стават:)
29.01.2014 15:19
3
Краси
Краси
прекрасни са....вече 2 пъти ги правя и в къщи са много доволни
04.01.2014 15:49
4
Вели
Вели
Може ли да се сложе и сирене?
23.12.2013 23:32
2
6
Стефи
Стефи
станаха чудесни, правих ги със суха мая
05.12.2013 12:58
7
1
пиуе със зеуе
пиуе със зеуе
много са убави почти като пиуе със зеуе
10.11.2013 21:24
8
1
Ani
Ani
Много успешна рецепта. Всички облизахме пръсти.
02.11.2013 19:22
2
1
 Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
Направих ги и ми се получиха .Много са вкусни
11.10.2013 11:08
1
1
Деси
Деси
Аз ги правих със суха мая, но тестото бърках в хлебопекарна - там и втасва - станаха чудесни!
28.09.2013 11:56
4
1
ani4ka
ani4ka
искам да питам , а можели мая да се замени с суха? и каква ще е пропорция?
22.09.2013 09:39
1
Наталия
Наталия
Моге да се добави малко повеяе захар
02.09.2013 23:47
малко разочарована
малко разочарована
Пригответе си повечко брашно, преди да се заловите с месенето, за да не тичате до магазина като мен. Един килограм не е достатъчен.
18.08.2013 15:00
4
М.Банчева
М.Банчева
Истински деликатес! Това е най-добрата рецепта за кифлички :) Благодаря, Ивелина!
10.08.2013 17:38
Кулинар
Кулинар
До Любомирова - млякото се загрява на около 37-38 градуса - т.е. да го усещаш леко топло на ръката и тогава се смесва със захарта и маята. Въобще не се държи на котлон!Това важи за всички подобни рецепти.

А кифличките наистина са перфектни. Единственият им недостатък е, че се пълнее като попрекалиш :)
18.07.2013 15:33
2