Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ani
Ani
Много успешна рецепта. Всички облизахме пръсти.
02.11.2013 19:22
2
1
 Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
Направих ги и ми се получиха .Много са вкусни
11.10.2013 11:08
1
1
Деси
Деси
Аз ги правих със суха мая, но тестото бърках в хлебопекарна - там и втасва - станаха чудесни!
28.09.2013 11:56
4
1
ani4ka
ani4ka
искам да питам , а можели мая да се замени с суха? и каква ще е пропорция?
22.09.2013 09:39
1
Наталия
Наталия
Моге да се добави малко повеяе захар
02.09.2013 23:47
малко разочарована
малко разочарована
Пригответе си повечко брашно, преди да се заловите с месенето, за да не тичате до магазина като мен. Един килограм не е достатъчен.
18.08.2013 15:00
4
М.Банчева
М.Банчева
Истински деликатес! Това е най-добрата рецепта за кифлички :) Благодаря, Ивелина!
10.08.2013 17:38
Кулинар
Кулинар
До Любомирова - млякото се загрява на около 37-38 градуса - т.е. да го усещаш леко топло на ръката и тогава се смесва със захарта и маята. Въобще не се държи на котлон!Това важи за всички подобни рецепти.

А кифличките наистина са перфектни. Единственият им недостатък е, че се пълнее като попрекалиш :)
18.07.2013 15:33
2
Мариана
Мариана
Много рецепти съм пробвала до сега, но тази е невероятна. Вчера си разпечатах рецептата и снощи ги направих.Станаха страхотни, а тази сутрин си бяха все още пухкави. Направих половин доза с едно пакетче мая на д-р Йоткер.
18.07.2013 15:10
Любомира
Любомира
Искам да попитам, как така се оставят на страна да се надигне, в смисъл на котлона или се маха от котлона ? Благодаря предварително и се извинявам за въпроса, просто съм нова в кухнята ! :)
17.07.2013 17:33
 Лора
Лора
Тези кифли станаха невероятни, оставам в тетрадката ми с рецепти. Благодаря ти Ивелина!
15.07.2013 10:54
Фейландия 777
Фейландия 777
Реших за първи първи път да направя кифли с мармалад и това беше първата рецепта, която ми попадна...Резултата надмина очакванията ми. Чудесна рецепта, най-вкусните кифлички,които съм опитвала!
11.04.2013 00:13
1
Татяна Тодорова
Татяна Тодорова
Кифличките станаха превъзходни. Благодаря за хубавата рецепта, определено ще ни влезе в кухнята за постоянно.
03.04.2013 14:28
кака
кака
това долу го дадох, само за справка, а каква трябва да е маята не знам. Мойта баба казваше, че ако на кило брашно някоя сложи повече от половинка мая /за жива идеше реч/, значи е нескопосница. Ама аз явно съм такава и ще си сложа цяло кубче. Хайде успех на всички, които ще пробват рецептата.
24.03.2013 14:17
kaka
kaka
Относно маята - 1кубче жива мая е 42гр, а сухата е 1:3. Т.е. трябват ви 2 пакетчета суха мая /7гр/, за да получите 1к.жива.
Впрочем има суха мая в пакетчета от 11гр. хвърляйте поглед
24.03.2013 14:07
1
Яна
Яна
Най-хубавите кифлички, които съм приготвяла. Благодаря за рецептата!
23.03.2013 22:20
Нели
Нели
Меката е по-добра,макар че стават и двата вида маи.81375
23.03.2013 21:16
Svetulka
Svetulka
Може ли да кажете 1 пакетче мая това значи насипна мая? Или мека която прилича на пластилин?
Благодаря!
23.03.2013 20:03
Роси
Роси
Благодаря за рецептата,ще я пробвам при първа въжможност!
23.03.2013 17:31
kati77
kati77
СТАНАХА СТРАХОТНИ КИФЛИЧКИ.БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТАТА.ВЕЧЕ МИ Е ЛЮБИМА.
17.03.2013 17:00