Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мила
Мила
меси се, докато стане гладко и хомогенно, оставя се да втаса и отново се меси леко, за да изкараш въздуха. 4-те топки се разточват една по една и всяка се реже като торта...на равнобедрени триъгълници. След това слагаш в основата сладко и завиваш кифличките :)
08.07.2012 12:10
ивето
ивето
някои знае ли до каква степен се меси тестото и какво означава и се премесва и се разделя на 4 равни топки една по една ли се точат аз сам малка но изкам да се науча ако някои може да ми помогне благодаряму предварително :)
06.07.2012 17:39
Bobi
Bobi
Върха са кифличките.Нещо страшно са!!!Приготвих ги и изядох доста наведнъж,а и децата ги харесаха,защото направих половината със сирене.
09.05.2012 12:42
Валентина
Валентина
Здравейте,за първи път правя кифлички.Получиха ми се добре,особено втората тава беше перфектна,но въобще небеше лесно,правих ги 4 часа.Рецептата е хубава,но има нужда от повече детайли-например:,че трябва да се използва миксер,колко точно олио да се сложи въобще липсват доста неща без които начинаещите просто ще се провалят!Аз успях ама беше истински късмет!
08.05.2012 00:05
Владо
Владо
Много лесно и страшно вкусно. Рецептата цепи мрака.
17.04.2012 17:17
iveto
iveto
Станаха чудесни
27.03.2012 20:35
Костадинова
Костадинова
страхотни са , непременно ги направете
05.03.2012 19:26
gergana dzhamova
gergana dzhamova
страхотна закуска за семейството ми
05.03.2012 10:49
sevi
sevi
прекрасни кифли4ки!
04.03.2012 16:39
Ивелина
Ивелина
Благодаря на всички за хубавите думи и съвети :)))
04.03.2012 16:23
Людмила
Людмила
Страхотна рецепта.Кифличките станаха много вкусни.Може да се увеличи захарта с няколко лъжици.Трябва да я пробвате:)
12.02.2012 15:15
Еми
Еми
Превъзходни са и излизат доста-48бр.
11.02.2012 20:12
Меги
Меги
И аз ги направих,но не ми се полу4иха станаха много твърди и безвкусни
08.02.2012 15:57
1
Ralica
Ralica
Колко бройки излизат от 1кг брашно ?
02.02.2012 21:59
Ventsislava
Ventsislava
Станаха чудесни!Може да се увеличи захарта в тестото ,но като цяло поздравления на автора на рецептата!!!
02.02.2012 11:51