Тази рецепта коментираха

Анонимен
Светльо
Светльо
Към Милена и Соня от Светльо: Ако сте забелязали рецептата носи заглавието "Бърза пица Тоно", т.е. тя е приравнена към българските популярни продукти за готвене и въобще няма претенцията да се доближава до италианските оригинални пици и ползвани продукти, които цитирате. Така или иначе пицата в този вариант е достатъчно вкусна и лесна за приготвяне за българският потребител.
06.03.2013 13:47
2
Milena
Milena
Пицата, какъвто и вид да е, няма ли моцарела не е италианска, за това не мисля, че трябва да я слагате към италианската кухня. Всеки един италианец може да ви потвърди това. А и повярвайте, разликата от кашкавал и моцарела е огромна - няма ли моцарела, колкото и да ви е вкусна пицата, все едно си е закуска. Мисля, че всеки истински запознат с италианската кухня ще се съгласи с мен.
31.07.2011 22:04
2
sonia
sonia
Тук в Италия, ако си поръчаш пица tonno, със сигурност ще сте разочаровани. Няма нищо общо с пица con tonno.
21.04.2011 19:31