Да за кашкавала и аз съм пробвала ,става наистина много вкусно.А аз съм пробвала да сложа настърган кашкавал и на различни видове огретен.Също се получава много добре.
16.08.2016 16:23
2
1
Теодора Мещерова
На всички видове огретен се слага кашкавал върху бешамела, за да се получи златиста и апетитна коричка.
16.08.2016 18:58
Aneliq
Чудесна рецепта.Това за мен е истинската и обикновена мусака.Благодаря ти
15.08.2016 07:40
Гергана Георгиева
Ей,тази мусака си я най–обичам.
11.05.2016 19:38
ВИЛИ-Виолета Матева
Супер е ,в къщи често готвя мусака ,но досега не съм правила заливка с прясно мляко ,а само с кисело Другият път ще добавя и малко настърган кашкавал, за по богат вкус мисля ,че ще стане още по вкусно - сега се сетих за това :)
23.01.2016 13:24
1
Теодора Мещерова
Винаги слагам малко кашкавал на всяка заливка, става много вкусно. Когато готвя мусака, предварително си размесвам каймата с вода, а когато я прибавя към лука и морковите я разбивам с бъркалка, за да стане на трохи
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани