Да, добре е да се посочва източникът, от където е, взета рецептата. Тя не е ноя авторака, но преводът е мой, да бяхте посочили поне първоизточник, който е руски. Аз съм го посочула в блога си.
Да бяхте си направили и труда да го опишете със свои думи, някак си некоректно е да се ползва чужд труд.
Поздравления! Прекрасна рецепта на Английски Коледен Кейк - АКК. Така всички го наричат. Нямам в момента такава висока кутия за печене, иначе го приготвям. Точно и така се напръсква с алкохол през няколко дни, това е задължително и по този начин кейка се съхранява и остава влажен и сочен. Не препоръчвам да се ползва сок от компот или нещо подобно, не става.
Браво!
17.12.2016 21:06
stoqnov
прекрасен кекс
18.01.2016 13:59
Магдалена Маринова
Вкусно
14.01.2016 13:28
1
Маги Стоянова
Прекрасен е и е богат на аромати,със сигурност и на вкус е чудесен
Да бяхте си направили и труда да го опишете със свои думи, някак си некоректно е да се ползва чужд труд.
Браво!