Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ако се добавят домати от консерва може да сране по добре
10.10.2024 23:49
1
Потребител#343289
Потребител#343289
Със сигурност му трябва още нещо. Сготвих го за проба. Точно според рецептата. За сочен - ок е. Но на вкус е много зле. Това си е печен дроб дроб с чубрица. Лукът е добре, но най-малко му трябва кутия домати. Според мен и дробът нещо трябва да се направи предварително. 40м на 180градуса за мен са абсолютно недостатъчни. Мерих градусите с термометър.
Не препоръчвам рецептата!
28.01.2025 19:38
Анонимен
Анонимен
Пише, погледни най-отгоре. Време за печене 40 мин.
09.01.2024 17:57
Анонимен
Анонимен
Не пише обаче за колко време се пече...
01.10.2023 17:50
7