Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
От 10 годишна си правя палачинките на око. Дъщеря ми също свикна така. Сместа да е като бозата.
23.06.2023 23:23
W2
W2
Не! Не стана работата.... Мъчих, правих, струвах..., не ): Голяма мъка. Толкова обичам палачинки, а трябва да ходя до магазина (-:
05.05.2019 09:43
Dayana Daud
Dayana Daud
Жалко за хубавата снимка, първо яйцата са много - палачинката натръщана вкуса на яйце. Второ - брашното в рецептата е прекалено малко. Направих палачинките използвайки точния грамаж с помощта на кантарче. Консистенцията е много течна.
19.01.2017 12:18
1
3
Димитър
Димитър
Задължително сложете щипка сода бикарбонат!
11.03.2016 19:06
6
2
Николовв
Николовв
Хубаво е да се сложи и вода(50/50), за да стават палачинките по- тънки, а и течностите трябва да са топли (не горещи!)
07.03.2016 19:56
8
4
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Яйцата са 2бр.Бях ги пропуснала,ще редактират рецептата. :) Изви явам се за грешката.
26.01.2016 09:07
5
1
Ирина
Ирина
Проверявай те си рецептите за липсващи продукти. Колко яйца???????
24.01.2016 20:26
6
2