Ако добавите едро счукани черен пипер,кориандър,бахар и няколко дафинови листа и една водна чаша ябълков оцет, ще получите истински деликатес.Водата трябва да е преварена и в нея предварително да е добавен малко оцет за да я омекоти. Приятен апетит!!!!!!
23.12.2017 11:36
17
2
marciano49
Добре е долната част на сланината да се отделя, тъй като е жилава и лигава! На снимката ясно се вижда линията, която разделя хубавата сланина, от тази за мас! Разбира се, това се прави, ако целим качество, а не количество!
29.10.2017 21:33
12
6
Потребител#180781
сланината се слага с кожата надолу, а по добре е между солта и сланината да има парченца тензух и отгоре се затиска с някаква тежест...
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани