Тази рецепта коментираха

Коментари (5)

Изпрати
Svetozar Simov
Svetozar Simov
24.01.2019 18:15
Стана супер. Единствено добавих канела върху ябълките, и 1 ванилия в самото тесто.
1
0
Kamelia Ivanova
Kamelia Ivanova
15.01.2019 16:16
Здравейте! Направих сладкиша във форма със пръстен...въпроса ми е трябва ли да го обърна веднага, или след като се охлади?
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
захарта не е малко ,ползвала съм чашка за кафе от 180 мл ако ви е малко сложете по ваш вкус :)
0
0
Силвия Маринова
Това е любимият ми сладкиш. УНИКАЛЕН Е.
2
0
Tatiana Spanou
Tatiana Spanou
17.03.2018 15:33
Zaxarta,za,blata,ne,e,li,malko
0
0
Наталиа Петрова
Приготвих го без какаото. Наистина вкусен сладкиш!
1
1