Тази рецепта коментираха

Анонимен
Svetozar Simov
Svetozar Simov
Стана супер. Единствено добавих канела върху ябълките, и 1 ванилия в самото тесто.
24.01.2019 18:15
1
Kamelia Ivanova
Kamelia Ivanova
Здравейте! Направих сладкиша във форма със пръстен...въпроса ми е трябва ли да го обърна веднага, или след като се охлади?
15.01.2019 16:16
2
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
захарта не е малко ,ползвала съм чашка за кафе от 180 мл ако ви е малко сложете по ваш вкус :)
17.03.2018 16:08
Силвия Маринова
Силвия Маринова
Това е любимият ми сладкиш. УНИКАЛЕН Е.
22.01.2017 23:07
2
1
Tatiana Spanou
Tatiana Spanou
Zaxarta,za,blata,ne,e,li,malko
17.03.2018 15:33
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Приготвих го без какаото. Наистина вкусен сладкиш!
02.02.2016 12:55
1
2