Като видя рецепта - да готвиш ястие с майонеза, и не знам какво ми става... Пас. Все едно да готвиш с кетчуп...
04.03.2023 12:32
3
2
Анонимен
S pileshko file mojeli dase napravi
20.01.2023 14:40
1
Aleksandar Tsankov
Препоръчвам горещо и Искрено благодаря за рецептата, приготвих го преди малко- наистина страхотен вкус.
31.08.2020 20:40
3
1
Сия Рибагина
Здравейте, аз ви благодаря че опитахте и се радвам че ви е харесало. Сърдечни поздрави!
01.09.2020 15:23
Petia Hristova
Лелеее,
Много е вкусноооо :) :) :) Страхотна рецепта готвя я за първи път , но със сигурност няма да е за последен!
08.01.2018 20:54
7
3
Ваня Цветкова
Рецептата е разкошна, често я готвя вкъщи и всички я харесват
08.01.2018 09:36
3
1
Сия Рибагина
Благодаря ви, радвам се че ви е харесва. :)
08.01.2018 11:24
3
Потребител#181506
Сия,рецептата ви е много вкусна,вкъщи се харесва на всички.гъбите са мае мнение и без тях е в списъка на готвените в къщи ястия.външният вид не е толкова важен кагато глези небцето.и няма брашно или нишесте за сгъстител а се получава плътен игладък сос при правилно готвене.мерси за рецептата!
07.04.2017 00:27
3
5
Потребител#181506
Приговям го вече 2или 3 пъти.наистина е много вкусно.от себе си добавям сушени манатарки или запържвам с лука и три четири гъбки шийтаке.
06.04.2017 20:08
4
1
1
Сия Рибагина
Здравейте,благодаря за споделеното мнение, радвам се че рецептата ви е допаднала и добавянето на гъбите е едно добро предложение. На вид ястието не се получава кой знае колко изискано, но вкуса наистина си заслужава. Поздрави!
06.04.2017 20:27
7
2
Румяна милчева
Изглежда много вкусно ще го пробваме.
22.01.2017 22:18
3
1
Лора Николова-Севкова
ох мале пържено и майонезаааа,балсам за стомаха
10.07.2016 11:27
17
9
Евтини Рецепти
Рецептата е чудесна,често приготвям такъв сос за едно пилешко с точени кори.Единственото,което ми е ново е майонезата,аз слагам топено сирене и бъркам до получаването на еднородна смес.Но ще пробвам и с майонеза :)Мисля,че и малко печен сусам ще му стои много добре.Страхотна рецепта!
31.05.2016 23:00
15
4
Ani Petrova
Opitah receptata no ne sam vav vaztorg. MOje bi ochakvaniyat mi byaga po golemi a veroyatno nee po moyat vkus tozi"razkoshen sos". Vse pak blagodarya za receptata. Mandjata shte si ya izyam, vse pak nee chak tolkova losha.
28.05.2016 20:47
6
14
1
Сия Рибагина
Здравейте,Ани.Тази рецепта я приготвям много често вкъщи и определено е много харесвана от моето семейство.Изключително важно е да се използва качествено вино,което да е ароматно и придава неповторим вкус на ястието,ако се използва безвкусно и некачествено вино няма как соса да се получи,също бих препоръчала да се остави ястието да се посгъсти,ако ви е било блудкаво,не сте го готвили правилно.Това е молдовска рецепта,изключително харесвана и приготвяна,но все пак е и въпрос на вкус.
Поздрави! :)
31.05.2016 19:52
12
3
Джемиле Чешлиева
Вкъщи не се консумира много ястия с вино и по-рядко приготвям. Само за мене си.
17.05.2016 21:36
4
9
К К
Опитвала съм и се получава, много вкусна рецепта! Браво!
17.05.2016 21:27
7
2
2
К К
Соса е страхоте на вкус, не знам защо го коментираме, като не ви харесва не го гответе, ястието е много вкусно и много добре е подправено!
31.05.2016 21:19
14
6
Ani Petrova
A vashiyat sos tejak li e v smisal na mazen zashtoto za men tozi sos e prekaleno mazen kato pribavim che e i mnogo bludkav i bezvkusen
31.05.2016 19:41
2
5
Monika Ivanova
много вкусно стана, тъкмо мислех че съм правила всичко с пиле и случих на тази рецепта
13.05.2016 03:51
2
2
Stoika
да пробвах и на истина става много вкусно.
04.03.2016 10:07
6
2
99239
Страхотно много вкусно стана ;)
18.02.2016 17:33
4
1
Сия Рибагина
Благодаря ви,мн се радвам че ви е харесало :)
19.02.2016 11:31
1
Таня
Стана разкошно ястие. Аз го поднеох с картофено пюре. Балансира се идеално
13.02.2016 20:21
5
2
Monika Ivanova
аз пък съм поднасяла подобна манджичка с ориз и също е ок
05.05.2016 22:06
Сия Рибагина
Благодаря ви,картофеното пюре е чудесна гарнитура,радвам се че ви е харесало :)
19.02.2016 11:32
1
пешо
а майонезата на какво става след термична обработка а
06.02.2016 12:50
13
8
3
Лора Николова-Севкова
на същото на което става и пърженото пиле,на балсам за всеки стомах :)
10.07.2016 11:32
5
1
пешо
става на мазнина с която е правена майонезата в най добрия случай олио
Много е вкусноооо :) :) :) Страхотна рецепта готвя я за първи път , но със сигурност няма да е за последен!
Поздрави! :)