Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ина
Ина
Месото трябва ли да се свари преди да се запържи?
04.02.2016 12:40
6
1
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Не се вари,само се пържи
10.02.2016 07:52
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
не,изпържва се и осле се задушава в соса
04.02.2016 13:51
5
1
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Ще пробвам,точно заради разкошния сос.Виното наистина дава един друг вкус на ястието.
03.02.2016 23:27
6
Елена
Елена
Звучи добре, ще опитам.
03.02.2016 22:28
12
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Моите уважения,всеки има право на мнение.
Когато опитате и пробвате рецептата ми,тогава може да коментирате дали съм "разсипала продуктите"
03.02.2016 22:17
33
1
2
Г.Г.
Г.Г.
Пробвах го.С ориз към него се получава доста добре.
11.02.2016 20:55
1
1
Г.Г.
Г.Г.
Тъкмо днеска го направих ама стана малко водно.Иначе сварих и ориз за гарнитура и след малко смятам да го пробвам.
11.02.2016 19:33
1
никнай
никнай
Ако това е рецепта за повръщано е супер ....
Чедо само си разсипала продуктите.
03.02.2016 22:08
11
63