Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#177779
Потребител#177779
По принцип и на мен ми е странен вкуса, но с прясно мляко. Стои ми по- блудкава и леко ми сладни.
За това си я правя с варена застройка, но задължително с тръбен телешки кост т.е. джолан с кост или ако нямам свинско краче! След като си пуснат бульона при варенето ги вадя и ги ползувам за други неща. Застройвам, запържвам /не пегарям/ в масло и олио/ не ми се свиди маслото но само много бързо прегаря/ червен пипер и кавардисвам. Не претендирам за някакъв оригинал, но така ми харесва. Та всеки си приготвя храната както му харесва и да му е вкусно!
30.07.2019 15:37
2
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Това е рецепта,която за пръв път миналата година опитах в Русе.Бяхме на състезание на детето и на обяд решихме да хапнем в едно заведение.Поръчахме си шкембе чорба,опитвам аз и тя ми е супер странна,5мин седя и се мая,при което усещам вкуса не на прясно а на кисело мляко.Тогава попитах сервитьора,каква е тази чорба и той отговори че там те я приготвят така.
Винаги съм я правила с прясно мляко,бях много изненадана.не останах впечатлена,може би защото не съм свикнала на този вкус.
18.02.2016 15:20
2
2
1
Покажи всички подкоментари