Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Това не е бон филе ,това се казва контра филе /рибица/
23.12.2023 18:04
1
1
Анонимен
Анонимен
Бон филе е малката рибица на прасето, контрафилето е голямата рибица. Малката е наричат още касапско мезе, и е по крехка, и двете стават за сушене. От бонфиле става по хубаво!
07.01.2024 09:06
Симеон
Симеон
Стана страхотно благодаря за рецептата 24 час е оставих и дори е направо готова за консумация
27.11.2016 17:52
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Страхотно мезе за зимата.
15.04.2016 14:24
2
Elena
Elena
много вкуно
15.04.2016 14:17
2
Биляна Владова
Биляна Владова
с две думи Филе Елена
06.04.2016 18:59
1