Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#165058
Потребител#165058
Защо има и сода и мая
08.02.2019 12:23
Албена Асенова
Албена Асенова
Да с жълтъка става една такава лъскава и апетитна коричка.
22.05.2016 07:49
К К
К К
Аз го правя по различно, но и тази рецепта ми допада!
17.05.2016 21:10
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
втасването зависи от това колко е топло помещението, аз го държа час във фурната на 50 градуса
08.02.2016 17:51
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Изглежда много апетитно! Струва ми се, че времето за втасване е малко дългичко.
05.02.2016 00:07
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
дори мажа отгоре с жълтък,добре се получава
21.01.2016 14:19
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
за втори път го правя,много добре се получава :)))
21.01.2016 12:16
1
Деси Маринова
Деси Маринова
Много сполучлива рецепта.
06.01.2016 23:51
joni jo
joni jo
Страхотна рецепта. Получи се от първия път и веднага го изядохме. Много и сполучлива.
31.01.2015 19:01
3
Наташа
Наташа
Как така без яйца???
02.08.2014 17:57
13
2
Малина
Малина
Много вкусно
19.04.2014 04:51
6
2
Лори
Лори
супер рецепта
18.04.2014 20:06
3
3
марияна
марияна
Стана перфектен
14.03.2014 20:32
1
2
Бисерка
Бисерка
Тутманика е превъзходен.Когато имам гости винаги го приготвям а синът снахата и внучката която е на три годинки го обожават
07.03.2014 10:55
1
Мариета
Мариета
Стелла,това че не можеш да преценяш колко брашно да използваш,е твой проблем.Уточнено е какво тесто трябва да се получи-доста меко,но това не значи че трябва да лепне по ръцете.Може само да съжаляваш,ако не пробваш рецептата,защото се получава един нееееееевероятно вкусен тутманик.
12.02.2014 14:12
3
3
Стелла
Стелла
Видя ли рецепта с "брашно колкото поеме" направо я подминавам. Не всеки може да прецени колко е твърдо тестото. Според мен такива рецепти не трябва да се публикуват.
12.02.2014 11:32
13
5
дана
дана
По описания начин, най-вероятно двата фитила се пресукват като прежда и се навиват на охлюв.
08.02.2014 21:13
4
Буби
Буби
По-вкусен става с мас
29.11.2013 13:31
4
2
Милена
Милена
Предполагам, че двете рула се навиват като змия в тавата.:)))
15.11.2013 20:27
1
Любов
Любов
Много е да втасва 2 часа,1 е достатъчно,че превтасва и не е толкояв вкусно,а иначе колкото до разточването аз го правя по няколко начина и всички са сполучливи,Единия е да се разточи голям лист,ръси със сирене,а може и с 2 яйца да се смеси,навива се на руло,което се нарязва на ,,пънчета,,и се нареждат едно до друго с нарязаната част нагоре,Друдия начин е да се разточи на няколко листа,на всеки се слага сирене,навиват се на рула,които се завиват на кравайчета,поставяйки се в тавата едно до друго.Другия начин е разточен голям лист намазан с мазнина да се нареже на триъгълници на всеки се слага сирене и се навиват,поставят едно до друго и се оставя да втасва,Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 45 мин.
11.11.2013 18:30
6