здравейте,аз съм млада жена и сега се уча да меся и да правя тутманик и така не ми се получи незная защо ,но искам само да споделя че във рецептата няма никаква последователност а мисля че това е от значение все пак благодаря и пак ще пробвам ,но със друга рецепта .
05.11.2013 00:48
14
димитрова
много добре
28.09.2013 12:42
1
EMILI
ами,,може би,,,двете рула се навиват едно след друго, за да се оформи руло в тавата,,,
10.09.2013 14:35
Яна
И аз не мога да разбера как точно да го завия. Може ли някой да обясни по подробно? :)
17.05.2013 08:30
2
Gio
Много бързичко се получи - просто опитах различен подход при "завиването". Разточих две кори, за да не стават твърде дебели. Разпределих сиренето, към което прибавих две яйца. След това увих кората - получава се един фитил, който нарязах напречно със топъл нож. Получените "баклавички" поставям в намаслената тавичка вертикално една до друга. Това е... Толкова е вкусно, че сигурно и в следващия си живот ще трябва да пазя диета...
09.02.2013 17:38
Теди
фурната за печена горна + долна ли трябва да е,или на вентилатор.Благодаря
08.02.2013 09:25
Кремена
Стана невероятен.Аз го пекох около 30 мин на 200 градуса.Чудничък стана.Благодаря за рецептата :-)
01.02.2013 21:30
Цвети
На каква температура се пече?
28.01.2013 09:23
Димитров
Изглежда много добре, но какво значи да се завият един в друг? Да се завият на плитка ли ?
05.01.2013 17:03
Пейкова
Ще я пробвам дано да стане
28.12.2012 15:56
ДИАНА
ТОВА Е НАЙ СПОЛУЧЛИВАТА РЕЦЕПТА И НАЙ ИКОНОМИЧНА.САМО ЕДНО ДОПЪЛНЕНИЕ ПРАВЯ АЗ КАТО ГО ЗАЛИВАМ С ЗАПЪРЖЕНО ОЛИО С МАЛКО ГАЛЕТА И СОЛ.
05.12.2012 12:36
1
МАЙЯ
Тази рецепта е най–точната от всички,които разгледах до сега!!!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани