Никой тук не е перфектен,нито аз нито ти и всички се стараем и евала правя на хора,които се опитват и с желание готвят,обаче да слагаш риба майсторски направена и да ми пишеш глупости много извинявай,да не говоря за рулото ти което беше купил и снимал и пуснал пак абсурдна рецепта,която не отговаря на това което си хапнал...
27.04.2016 17:24
3
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Не е там въпроса дали ми харесват или не,просто заблуждаваш хората,аз мога да си го направя,но има хора,които ще направят точно това да печат тази решетъчна декорация 2часа.Пече се повече време когато целия е обгърнат и завит в тесто,тази мрежа е направена майсторски и не се прави с нож а с ролер за тесто и ако си го правил щеше да си наясно с какво си я изработил и ако си пекъл на 50градуса е добре да го споменеш в рецептата
27.04.2016 17:20
1
2
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Два часа неможе да с пекъл рибата с тази декорация от тесто,защото точно след 1час тестото ще е изгоряло.Не ми се обиждай обаче рецептите ти са безумни
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани