Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
И защо си триеш коментарите?
27.04.2016 17:31
5
Валентин Миранов
Валентин Миранов
и аз се чудя защо изчезнаха, може би ги трият администраторите, защото взехме да спорим, но странно защо само моите коментари
27.04.2016 17:39
Валентин Миранов
Валентин Миранов
нищо не съм трил
27.04.2016 17:37
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Долните си ги изтри,на които ти отговарях,ама няма значение..то и така става ясно
27.04.2016 17:36
Валентин Миранов
Валентин Миранов
явно администраторите ги трият, не съм аз, сега забелязах
27.04.2016 17:35
Валентин Миранов
Валентин Миранов
не съм изтрил нито един коментар, явно не четеш хубаво, или не виждаш, всичко което съм написал си е тук
27.04.2016 17:34
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Никой тук не е перфектен,нито аз нито ти и всички се стараем и евала правя на хора,които се опитват и с желание готвят,обаче да слагаш риба майсторски направена и да ми пишеш глупости много извинявай,да не говоря за рулото ти което беше купил и снимал и пуснал пак абсурдна рецепта,която не отговаря на това което си хапнал...
27.04.2016 17:24
3
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Е и аз не съм го купила,само че не е и правено от теб още по малко по рецептата,която си натъманил.Нямам нищо против теб,защо мислиш така,защото ти казвам истината и не ти харесва ли?
27.04.2016 17:29
Валентин Миранов
Валентин Миранов
такива рула не съм виждал по-магазините, поне в нашия град
27.04.2016 17:28
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Имаш нещо лично към мен, аз руло не съм го купувал.
27.04.2016 17:26
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Не е там въпроса дали ми харесват или не,просто заблуждаваш хората,аз мога да си го направя,но има хора,които ще направят точно това да печат тази решетъчна декорация 2часа.Пече се повече време когато целия е обгърнат и завит в тесто,тази мрежа е направена майсторски и не се прави с нож а с ролер за тесто и ако си го правил щеше да си наясно с какво си я изработил и ако си пекъл на 50градуса е добре да го споменеш в рецептата
27.04.2016 17:20
1
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Е как да не си,я гледай каква риба си измайсторил,аз не споря с никой и нямам таво намерение,просто изказвам мнение на което имам право,а това че ти не падаш по гръб си е лично твой избор
27.04.2016 17:27
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Понеже съм кавалер, няма да споря с теб, само ще кажа, че не всеки е майстор като теб.
27.04.2016 17:24
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Два часа неможе да с пекъл рибата с тази декорация от тесто,защото точно след 1час тестото ще е изгоряло.Не ми се обиждай обаче рецептите ти са безумни
27.04.2016 16:24
1
2
Валентин Миранов
Валентин Миранов
А и рецептите ми са съвсем на обикновени манджи, не правя много изтънчени неща, не съм перфектен кулинар, но се старая много, в това което готвя
27.04.2016 16:53
Валентин Миранов
Валентин Миранов
пекох го около два часа на слаба фурна, и да ти каже не изгоря. А отностно рецептите ми, на мен си ми харесват, като не ти харесват не ги прави, всеки си им вкус. И не се обиждам изобщо.
27.04.2016 16:48