Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Ей на това му се вика вкуснотия. Богато на подправки, и аз го обичам по този начин.
15.05.2016 12:58
2
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Подправките са много важни за една рецепта особенно в гювеч, ако няма става като варена и безвкусна манджа. :)
30.03.2018 15:40
К К
К К
Аз често приготвям заещко в гювеч, но го правя по често пълнено или на мръвки с много лук и става страхотно!
14.05.2016 21:55
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Едно от най-ароматните неща е готвеното в гювеч и най-хубавото че само режеш продуктите затваряш и гювеча готви
14.05.2016 15:20
1
1
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Моника, права си готви се лесно и става много вкусно и задушено в гювеча.
30.03.2018 15:38
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Ястието сготвено в гювеч, е винаги вкусно!
14.05.2016 14:59
1