До сега не съм приготвяла мусака с патладжани, допадна ми идеята.
17.05.2016 16:14
К К
Не съм опитвала досега, но с удоволствие ще опитам в вашата рецепта! Браво!
17.05.2016 13:38
Ваня Георгиева
Благодаря за съвета! Това беше снощната вечеря но моите трима мъже в къщи избързаха и я бяха наслагали по чиниите едва успях това да снимам. :( Друг път и тиквички слагам на колелца но нямах за тази.
17.05.2016 12:52
Сия Рибагина
Добре изглежда,въпреки че на снимката се вижда само заливка.Гръцката мусака се различава от нашата освен по патладжана и по това,че при нея зеленчуците се режат на колелца,а не на кубчета.И още нещо,ако приемеш един съвет от мен,следващия път опитай да сложиш при каймата червено вино,в мусаката настърган кашкавал или друго меко сирене,а в бешамела настъргано твърдо сирене,сирената дават несравним вкус и така ще се доближи до гръцка мусака :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани