Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Не съм имала проблеми със сухата мая и винаги имам за всеки случай в шкафа,но винаги използвам жива мая защото според мен много по-добре бухват хлебчетата или каквото там приготвям,с нея.
31.05.2016 19:24
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Прекрасна питка,не съм почитателка на сухата мая,имам няколко провала с нея и предпочитам прясна мая,вероятно защото не я активирам,забелязвам че ти я разтваряш и оставяш да шупне като прясната,аз си я добавям направо към брашното и ми се е случвало да не бухва тестото,затова напоследък избягвам да я ползвам
31.05.2016 16:54
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Страхотна е. Аз я правя само че с жива мая но и със суха става страхотно мека и пухкава.
31.05.2016 12:24
1