Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Студен или топъл сироп
30.12.2023 12:13
1
1
Анонимен
Анонимен
При сиропиране принципът е едното да е студено, другото - топло.
31.12.2023 14:36
Анонимен
Анонимен
Баклава с олио?!??
27.12.2023 23:45
2
2
Анонимен
Анонимен
Сиропът се оставя на котлона леко да се сгъсти.Полях с несгъстен сироп и добре опечената баклава се накисна,все едно,че е залята с вода.Сега се сетих,че сиропа се посгъстяваше на котлона преди да се залее баклавата.
В никакъв случай не го дърпайте от огъня още щом като заври и изглежда като вода.
26.12.2023 18:50
4
2
Анонимен
Анонимен
тя винаги трябва да се нарежи и после се пече
29.12.2022 20:42
9
Анонимен
Анонимен
Не се получи добре! Нарежете баклавата, преди да изпечете, защото остава сурова!
18.12.2022 11:26
12
Дони Ники
Дони Ники
Уникална баклава!
30.05.2022 13:45
3
3
Симона Иванова
Симона Иванова
Страхотна стана баклавата!
04.01.2017 17:04
16
4