Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Права си Сия, аз затова когато го пека винаги го покривам с фолио така се задушава и остава сочен съвсем накрая го откривам да получи коричка и ако има малко вода да се изпари. На някой хора не им се връзва чесъна затова който иска може да не слага.
02.10.2016 14:47
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Обичам заешко месо, но не го харесвам когато не е сготвено правилно и по тази причина остава сухо. Тази рецепта ми хареса, идеята за бекона е чудесна, мазнината в него ще помогне на месото да остане сочно без да се изсуши. Градусите на печене също са важни, не трябва да са силни, защото те също изсушават, дори месото да е покрито.
02.10.2016 14:11