Изглежда адски апетитно.Обожавам суфле,така че това ще е точно по моя вкус.
26.10.2016 21:41
1
marcheva14
Добави коментар.
Е, Соня не е точно като суфлето, не се разтича чак така шоколада, но е близо като него , защото стои влажно и е много шоколадова, та това са си 200 г шоколад....а и със 150 г масло какво да бъде друго. Хубава е!
26.10.2016 22:01
1
marcheva14
Много ви благодаря, момичета.!! Аз да споделя с вас, че има още от тортата и тя продължава да е същата вкусна, влажна и сочна. Тази рецепта влиза в топ 10 на моите рецепти. Приятелките които поканих на кафе онзи ден бяха силно впечатлени и разбира се рецептата беше преписана от тях. Заслужава си. Весе, силно шоколадова е, така както обичаш и стои влажна, а отвътре все едно всеки момент ще се разтече шоколад, точно като суфлето, но малко повече изпечено.. Моля ти се направи я ,ще останеш очарована, ако не ще те поканя аз. Няма емотикони за усмивка...
PS трябва да си правим коментар на рецептите ни, нали затова сме и тук, независимо дали са добри, дали са се получили или не, а не само да си гласуваме безмълвно. Ако няма диалог става скучно и само едни снимки остават... Ако моят коментар не се хареса на Админ да ми направи забележка и ще спра да коментирам и ще гласувам безмълвно.
25.10.2016 22:34
Веселина Константинова
Страхотна торта! Поздравления!!!
24.10.2016 21:00
Ваня Георгиева
Как няма да напиша коментар като ме грабна веднага, дано и моя се получи толкова сполучливо и адски вкусно. Имам доста круши ще пробвам рецептата.:)
24.10.2016 20:43
Ваня Георгиева
Наистина е страхотна само от пръв поглед и ти се пълни устата. Браво!
24.10.2016 15:29
1
marcheva14
Добави коментар. Ванче, благодаря! Не, не, това не е истина направо, толкова е хубава тази торта, че се разтопява в устата и шоколада удря всичките ти вкусови рецептори, а крушата е...мммм, фантазия е. Дано повече от момичетата я направят, заслужава си.
Е, Соня не е точно като суфлето, не се разтича чак така шоколада, но е близо като него , защото стои влажно и е много шоколадова, та това са си 200 г шоколад....а и със 150 г масло какво да бъде друго. Хубава е!
PS трябва да си правим коментар на рецептите ни, нали затова сме и тук, независимо дали са добри, дали са се получили или не, а не само да си гласуваме безмълвно. Ако няма диалог става скучно и само едни снимки остават... Ако моят коментар не се хареса на Админ да ми направи забележка и ще спра да коментирам и ще гласувам безмълвно.