Тази рецепта коментираха

Коментари (5)

Изпрати
Теодора Мещерова
Пардон, Мария. Грешка от бързане
0
0
Теодора Мещерова
Моника, остави я Мафия. Почти навсякъде гледа и все от всичко разбира и кусури на всички намира. Рецептата ти е хубава.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.11.2016 14:23
Мария, маймункия хляб изобщо не е пица и го има в различни разновидности, но главно е тесто с лютеница и подправки. Без моцарела определено, защото главно се прави при диетично или разделно хранене тъй като е без яйца и може само с вода да бъде, но аз предпочитам по-мекичък и си го правя и с мляко. Просто го правя с няколко вида брашно.Не знам защо реши, че е пица- всички, които до сега съм яла или виждала са били на малки топчици. Тези са по-странни на визия, защото лененото брашно е доста тъмно.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.11.2016 20:07
Може да отвориш и на gotvach.bg и да го видиш подобен лютеница и подправки без сирене и без да е пица. Супичка не е единственото място в Интернет, от където можем да се допитваме. Пак казвам не изглежда както обичайно би изглеждал заради лененото брашно, така че няма как да го сравнявам по визия с белите такива (и не е правен в кръгла форма, а в продълговата, но може и в тава или каквото имате под ръка). Видяла съм го във форум за здравословно хранене, опитах и ми хареса. Ако използвате само бяло брашно ще бъде по-красив вероятно и малко по-вреден. На нас тези кюфтенца ни харесаха :)))
0
0
marcheva14
marcheva14
05.11.2016 16:54
Добави коментар. Има два вида, "Маймунски хляб" който е сладък и "Маймунски хляб" който е пица. Това което си направила ти е... може би е Маймунски хляб" - пица. Ще те посъветвам да отвориш на "Супичка" и да разгледаш рецептата и снимките и после ела и пак сподели.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
04.11.2016 18:48
Е затова имаше и снимки с приготовлението му, но са качени само тези двете. Наистина така изглежда и всички на масата това и мислеха, че е допреди да отхапят. После имаше много интересни физиономийки, а домашните обожават топъл домашен хляб, така че ометоха всичко. Ето сега качих 2 снимки за доказателство :)))
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
04.11.2016 17:20
Не ми изглежда на хляб, пък бил той и маймунски, по скоро на снимката сякаш си снимала пържени кюфтета :)
0
0
marcheva14
marcheva14
05.11.2016 02:35
Добави коментар. Моника, тази рецепта не ти се е получила. Няма никакъв вид и прилича на нещо и аз не зная на какво. Първо за да се получи височина на тази пица, а това е основното трябва да се пече в дълбока и широка кейкова форма, а тук у нас трудно се намират такива. Не зная от къде си взела рецептата, няма източник, но при тази Маймунска пица няма смесване на различни видове брашно. То е едно - бяло брашно и се работи с масло, дом . сос, прясно мляко, задължително моцарела, салам Пиперони, той е с лютив и пикантен вкус, пасиран чесън което е също много важна добавка и като подправка се слага само босилек накъсан с ръце. Ако искаш наистина да ти се получи ще ти дам пълни обяснения на рецептата и грамажите. Източник на моята рецепта е една прекрасна кулинарка Джема Стафорд - Gemma`s Bigger Bolder Baking. Разгледай я рецептата и сама ще се убедиш, че твоята изобщо не се е получила. Освен това този сос , който виждам на снимката не би трябвало да е там. Тази пица е суха , да, на топчета, но сос при нея няма. Не се засягай всеки има и своите несполучливи рецепти. Тази пица съм я правила и формата ми за кейк не е достатъчно дълбока и едновременно широка, не се получи и затова не я пуснах като снимки и рецепта. Аз направо я изхвърлих, на нищо не приличаше. И още нещо, тази пица се работи с миксер.
0
0

Последно коментирани от категорията