Тази рецепта коментираха

Анонимен
никнай
никнай
Пържола и фурна !? По-тъпа рецепта неможали да измислиш бе Роси?

Всичко се прави на тиган в противен случай месото става сухо като подметка а ин за соса ти трябва магданоз и лимон. И въобще знаеш ли колко е 1/2 ч.л. индийско орехче - с такова количество убиваш всички останали аромати и вкусове (освен ако неизползваш месо със съмнително качество).
24.01.2016 13:24
2
20
3
Покажи всички подкоментари
ДЕНИЦА
ДЕНИЦА
Колко време се пече?
08.11.2014 19:51
14
4
Бойчо
Бойчо
За да са вкусни пържолите първо трябва да се поизпържат в силно сгорещен тиган. След зачервяване се вадят и всичко продължава по рецептата.
06.06.2014 18:14
34
4