Пържола и фурна !? По-тъпа рецепта неможали да измислиш бе Роси?
Всичко се прави на тиган в противен случай месото става сухо като подметка а ин за соса ти трябва магданоз и лимон. И въобще знаеш ли колко е 1/2 ч.л. индийско орехче - с такова количество убиваш всички останали аромати и вкусове (освен ако неизползваш месо със съмнително качество).
24.01.2016 13:24
2
20
3
Анонимен
Паржолата приготвена във фурна става суха когато не знаеш как да я приготвиш а във тигагана гарантирано става жилава като подметка.
30.12.2023 16:12
1
Стефан
Пишете пълни глупости. Пържолите на фурна винаги са крехки и сочни, Най-вкусните пържоли стават на фурна.
13.02.2016 18:37
16
1
ст.гр.
аз също пека пържоли на ФУРНА, отгоре с фолио и изобщо не стават сухи, а напротив, късат се още щом ги докосна с вилицата. Слагам малко повече бульон
29.01.2016 22:52
9
ДЕНИЦА
Колко време се пече?
08.11.2014 19:51
14
5
Бойчо
За да са вкусни пържолите първо трябва да се поизпържат в силно сгорещен тиган. След зачервяване се вадят и всичко продължава по рецептата.
Всичко се прави на тиган в противен случай месото става сухо като подметка а ин за соса ти трябва магданоз и лимон. И въобще знаеш ли колко е 1/2 ч.л. индийско орехче - с такова количество убиваш всички останали аромати и вкусове (освен ако неизползваш месо със съмнително качество).