За първи път правя еклери и станаха много вкусни- утроиха обема си, отвътре останаха кухи, за да има място за много крем. Благодаря за рецептата! Много съм доволна!:)
27.04.2024 19:42
1
Анонимен
В тестото за еклери не се добавя набухвател!
19.12.2023 05:03
1
1
Теодора Мещерова
А къде в рецептата видяхте такъв?! Или просто си пишете коментари за спорта?
23.12.2023 07:18
Анонимен
Всичко хубаво, много време загубено, само дето еклерите не се получиха. Може би, защото в рецептата няма набухвател. Ама, който не чете внимателно, няма да яде! ✌️
15.12.2023 21:49
2
Анонимен
Хубава рецепта!
30.12.2022 14:51
Анонимен
Това е най хубавата рецепта и толкова успешна!
11.10.2021 00:05
2
1
Nikolina Cotova
Уникална рецепта .Може би другият път ще добавя още малко захар в крема .По вкусни еклери не съм правила . Благодаря за рецептата.
02.06.2019 17:59
2
Венелина Иванова
Много точна рецепта, подробно описана! За първи път правя еклери и ми се получиха! Много са вкусни! Благодаря! :)
24.02.2018 19:09
7
Теодора Мещерова
Съжалявам, станало е объркване
26.01.2017 16:27
1
3
Вера Радева
Рецептата е хубава, само не разбрах защо пише "яйчен крем", при положение че в него няма яйца???
26.01.2017 15:58
5
2
2
Анонимен
Има 2 бр големи яйца.? Четете отново.
22.09.2024 10:57
Теодора Мещерова
Вие можете ли да четете? В продуктите за крема пише 2 яйца!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани