Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Защото в рецептата не е написано как се прави саламурата със солта, и оцета трябва да е две части оцет, една част вода. Рецептата е фалш!
03.11.2021 20:05
Анонимен
Анонимен
Защо стана мека?Следвах всичко стъпка по стъпка
30.10.2021 14:26

Последно Коментирани

Пържен хрупкав хек5Пържена РибаПържен хрупкав хек25
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k13k12k
Шаран на грил тиганШаранШаран на грил тиган13
Севда АндрееваСевда Андреева1k4k6k
Риба на плочаПечена РибаРиба на плоча21
Албена АсеноваАлбена Асенова8228k6k