Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Добре е да се използва ябълков оцет и да не се разрежда с вода.Така ? се стяга от оцета .Добър апетит
04.12.2022 19:00
Анонимен
Анонимен
Оцета трябва да е винен, а не ябълков. Само бъркат хората с подобни рецепти, влез в Гугъл рецепти колкото искаш.
29.10.2022 19:21
Анонимен
Анонимен
Рецептата не написана правилно.
29.10.2022 19:20
Анонимен
Анонимен
Защото в рецептата не е написано как се прави саламурата със солта, и оцета трябва да е две части оцет, една част вода. Рецептата е фалш!
03.11.2021 20:05
1
Анонимен
Анонимен
Защо стана мека?Следвах всичко стъпка по стъпка
30.10.2021 14:26
1