Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Винаги правя свинско с ориз по тази рецепта. Топ е!
18.11.2024 21:35
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Наистина вкусно свинко с ориз стана!
11.06.2023 22:12
2
Анонимен
Анонимен
Опитах рецептата и месото ми остана сурово. Времето за готвене на свинското не е достатъчно само да се запържи на тигана, въпреки че го държах много повече от да си смени цвета и 30 Мин в фурната . Ориза беше готов и извадих мезето да го до овча в отделна тавичка.
26.10.2024 16:24
1
1
1
Admin
Admin
Свинското с ориз се пече средно 50 минути, 30 минути е много малко
28.10.2024 09:11
Анонимен
Анонимен
Рецептата е о' кей,но ,количеството черен пипер ме прати в Ориента.А аз съм българин!?
23.03.2024 20:21
3
1
Анонимен
Анонимен
Много добра рецепта
11.06.2023 15:35
1
Анонимен
Анонимен
Много подправки
20.08.2022 18:07
8
3
Анонимен
Анонимен
Подправките кога се слагат??
27.02.2025 17:21