Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотна, красива и с невероятен вкус. Ще я правя със сигурност още доста пъти. Това което не изпълних по рецептата са купените еклери. Направих си ги сама?.
21.03.2022 10:43
Росица Петрова
Росица Петрова
Тортата се получи със страхотен вкус. Само крема си остана доста течен.Следващия път бих сложила шоколадов кувертюр вместо течен шоколад или 1/2 пакетче желатин. Иначе я препоръчвам. Много лека и вкусна :)
22.10.2017 17:48
Колева
Колева
Кремът е превъзходен! Страхотно се получи! Браво:)
30.11.2014 18:48
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Щом се разбива на сняг и е в мл. би трябвало да е течна сладкарска сметана.
24.08.2013 11:31
3
Милена
Милена
Имам един въпрос сметаната каква точно трябва да бъде?
24.08.2013 09:54
3
Милена
Милена
Ще я пробвам тази рецепта.Мисля че ще стане страхотна торта :)
25.07.2013 20:33
А Борисова
А Борисова
В зависимост от тавата и желание за дебелина на блатовете. Тавата, ако не е форма сърце или др. подобна, би трябвало да е с диаметър до 25 см кръгла
30.04.2012 22:04
тин
тин
блатовете с какъв диаметър са?
29.04.2012 11:11
1