Тази рецепта коментираха

Анонимен
fti4ka
fti4ka
Превеждайте ,ПРАВИЛНО.За запалените почитатели на риба-рибата се чисти и пълни(ФАААААРШИРОВО)откъм гърба .Става по интересна и събира повече плънка(ФАРШ).Плънката да се запърже предварително.
15.06.2013 22:08
3
Милена
Милена
Страхотна рецепта - и плънката и рибата стават невероятни. Аз нямах орехи и сложих лешници, и се получи много добре.
19.04.2013 08:43
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Според мен най-подходяща българска дума за това е "пълня", защото именно това означава "фаршировам"- да напълниш риба, пиле, пиперки с някаква смес от ситно нарязани продукти. Ако е месо, се реже, пълни се с каквото трябва и се зашива. Ако греша, нека автора се включи с разяснение.
29.03.2013 15:52
7
Джо
Джо
Фаршироване

Пълнене със смлени или ситно нарязани зеленчуци, месо, риба. Фаршироват се пиперки патладжани, домати, картофи и др.
това намерих за странната дума......
29.03.2013 15:12
1
на баба ти фаршировката
на баба ти фаршировката
Абе каква е тази дума "фаршировам"? Никога досега не съм я чувала. И в интернет нямаше почти нищо написано, само попаднах на писания във форуми, където хората казват, че всъщност думата е руска и означава "напълвам". То и материали имаше в нета предимно на руски. Няма ли подходяща българска дума, ами все с тези увъртяни чуждици????
25.03.2013 17:11
3
байник
байник
тази плънка ..... НЕВЕРОЯТНА ВКУСНОТИЯ !!!!!
04.03.2013 14:16
1