Тази рецепта коментираха

Анонимен
vandalche1
vandalche1
Иначе ако наистина искате рецепта за бакалярос ще ви светна.
Бакалярото е вид хек и, като такъв с бялото си месо, се прави предимно пържен или паниран. Ако е по-голям кило, кило и половина и нагоре може да се пече на скара. Но пържен е уникално вкусен.
Рибата се разцепва през корема, "отваря" се като ветрило, малко брашно и се пържи. Вкусотия!!!
27.01.2015 13:03
vandalche1
vandalche1
ти си пълен тъпак...
Бакалярото е вид средиземноморски хек, а не е ципура.
Не се излагай!
27.01.2015 12:56
2
дида
дида
Бай Ставри, μπακαλιαροσ |βακαλεοσ|е постна риба и не става за фурна. Подходящи са само големите, които трудно ще се намерят в България.Подходяща е за супи и панирана също става.А показаното на снимката НЕ Е бакалярос, а ЦИПУРА . Явно не сте добре запознат с морската риба !!! :) ПП. В България е наричаме ТРЕСКА тази риба !!!
23.03.2013 13:29
3