Тази рецепта коментираха

Анонимен
Teodor Arhondaki
Teodor Arhondaki
Сготвих го на фурна на 200 градуса печено за час, със олио вместо масло - по малко олио (към 50г).

Като цяло е вкусно, доста силно се отличава вкуса на царевиното брашно. Съгласен съм с готвачите над мен, които са на мнение, че това не се класифицира като пататник.

Въпреки, че не знам точното какво е пататник - идва от думата картоф(патат), на яденето вкуса главно не е на картоф а както се изрази сестра ми на кекс :)

Яденето е лесно и бързо за правене и е леко за ядене + че е може би и полезно.
10.12.2016 16:52
2
Pavel D.
Pavel D.
Правя го редовно! Страхотно ястийце =)
26.09.2014 17:21
1
2
boika stamatova dimitrova
boika stamatova dimitrova
много ми хареса
08.11.2013 17:09
1
1
Мария Берова
Мария Берова
Може и да е вкусно, НО НЯМА НИЩО ОБЩО С РОДОПСКИЯ ПАТАТНИК - АМА НИЩО!!! Някой ви е заблудил, че това е пататник!
27.09.2013 16:36
23
2
koko
koko
нищо общо с родопския патетник,варени картофи това да не вие картофено пюре, определено не става и не може да се нарече патетник
22.03.2013 19:01
16
2
vladimir Petrovski
vladimir Petrovski
Много е вкусен
18.03.2013 14:50