Тази рецепта коментираха

Анонимен
Н.Акифова
Н.Акифова
Магарешко месо не съм яла, но конското месо е деликатес в много страни,това месо се води като най-чистото месо и сме хапвали в моето семейстео точно под формата на колбаси и суджуци.
29.11.2019 10:41
Цветомир Цветанов
Цветомир Цветанов
Сасва е тази смес за размесване?
23.12.2018 14:43
2
1
Цветомир Цветанов
Цветомир Цветанов
А селитрата за какво се слага?
23.12.2018 14:37
1
2
1
Анонимен
Анонимен
да не потъмнява месото и да остане червено.
08.12.2023 01:09
Dimo Barzilov
Dimo Barzilov
каква е тая течност за размесване вода с нещо или....
18.12.2018 11:38
3
2
1
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Здравейте ! В рецептата съм упоменала ,но пак ще напиша.Захарта и селитрата се разтварят в течността за размесване.
18.12.2018 11:52
1
1
Ivaylo Ivanov
Ivaylo Ivanov
Благодаря рецептата е супер. Вече тествах резултата и е върхът.
02.01.2018 08:48
1
1
1
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Радвам се ,че ви е харесал
02.01.2018 09:23
1
Ivaylo Ivanov
Ivaylo Ivanov
Здравейте , ако е възможно да напишете и от кое месо по колко кг. да сложа в сместа ще е супер!
18.12.2017 19:03
2
1
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
По ваш вкус ,и ще отбележа защо.Нашето семейство много харесваме тоя вид суджук ,но слагаме различни килограми и никога не сме теглили по отделно колко килограма е всеки вид .Затова и като писах рецептата не упоменах килограмите.
18.12.2017 20:11
7
2