Тази рецепта коментираха

Анонимен
Vanesa
Vanesa
Тортия
Съвсем не е лесно да ти се получи с така написаната рецепта......

23.11.2013 08:12
8
3
Танаси
Танаси
Много точна рецепта, винаги става и е много вкусно и бързо.От тази рецепта ми дойде идея за десерт. По същия начин, но вместо картофи, задуших ябълки, поръсих с орехи и канела.Разбих яйцата + лъжица захар и ванилия и полях ябълките както тортилята. Много е ефектно и вкусно, поднася се с мед.Става за диабетици без захарта.
12.11.2013 12:47
11
6
1
Покажи всички подкоментари
Фаси
Фаси
Аз просто нямам думи,не разбрах този сайт за готвени на ястия ли е,или за готвени на интриги и обиди:(
15.10.2013 13:47
16
ММ
ММ
Нещо не ми се получи.Въпреки че запържих картофите доста,пак леко хрупаха.Изобщо не ми стана на "омлет",а просто бъркани картофи с яйца...Изглежда примамливо на снимката,но не стана така...
14.10.2013 14:02
7
2
1
Покажи всички подкоментари
el padrino
el padrino
Незнам кой, колко години е бил в Испания, но се пише тортия.Освен това, трябва да опитате тортия приготвена с пресен чесън, вкусът е невероятен.
05.10.2013 15:30
14
1
Покажи всички подкоментари
Снежана
Снежана
Еййййй дами вместо зехтин сложете масло и чуден родопски пататник
16.08.2013 20:16
4
leonesa
leonesa
Много Испанци се навъдиха тука,а правописа не знам,но с тези чуждици направо се обърках,как да говоря на български с чужди думи,я кажете де
16.08.2013 17:21
23
Анди
Анди
Ястието ми хареса.Тортия,тортиля ами така е,някои й казват така други иначе:) Понякога отварям да видя някоя рецепта само заради отзивите.От тях научавам доста неща и тъкости относно рецептата и приготвянето,но тоя път с това "скандалче" ме разбихте.Явно покрай готвенето,ще трябва да наблегнем на лингвистиката и правописа в българският език.
06.08.2013 15:53
3
3
Прост, та Дрънка
Прост, та Дрънка
Доретке, да си чувала случайно за начало и край на изречение? От логорея ли страдаш, мила? А ти, како Ленче, да беше споделила с нас, тъпите бг-туземци, каква аджеба, ще да е тази пуста технология друга чутовна!!! Или ти е по-лесно да мрънкаш, май...
03.08.2013 16:16
4
елена
елена
Ами аз съм повече от 10 години в Испания и съм работила 4 от тях като готвач и мога да кажа,че ако някой чака 5-10 мин. да приготвя тортия само от едната страна то след като изчака и двете страни да са готови ще яде подметка и то изгоряла.Въобще технологията не е такава !
03.08.2013 15:31
9
1
Joro Lukanov
Joro Lukanov

Живял съм в Испания 3 години и съм голям фен на тортията.Зехтинът е малко,трябва да е поне 200мл и също така може да се добави тиквичка,става много вкусно.Сервира се също със сос САЛСА РОСА , която е много лесна и вкусна - кетчуп+майонеза(чеснова). :)
25.07.2013 11:02
7
дорета канчева
дорета канчева
към картофите и лука прибавете половин чушка зелена ще получите друг вкус картофите са големи поне 200 грама слагам повече зехтин,защото продуктите се пържат в маслена баня технологията е спазена пригответе си тази вкусотия ,няма да съжалявате
добър апетит












18.07.2013 22:59
6
мима
мима
А това не е ли нашия пататник?
18.07.2013 21:48
1
МИЛАНОВА
МИЛАНОВА
Първо се казва тортия,а не тортиля!Двете лл в испанският се четат за й или удължено и!Второ това е точната рецепта на тортията и е перфектна!
05.07.2013 20:43
1
21
виола
виола
страхотна рецепта не ме интересува колко е оригинална лесна е и бърза когато се върнеш от работа и не знаеш от къде да почнеш ето ти тортиля започвам я
05.07.2013 18:22
2
9