Тази рецепта коментираха

Анонимен
Маргарита Данчева
Маргарита Данчева
Стана много вкусно и пак ще го направя
05.07.2013 18:08
3
Ade
Ade
Присъединявам се към мнението на Мария: рецептата,която сте публикували няма нищо общо с испанските рецепти за приготвяне на тортиЯ.
05.07.2013 18:03
33
1
светлана
светлана
незнам колко е вредна,но испанците живеят средно до 78 години.ядат тортия,пият 4ервено вино и не се карат по форуми и блогове.готви се със зехтин и температурата на зехтина не минава границата на задимяванв т.е.не става канцерогенно.след това се изцежда в ситен гевгир зехтина и мога да ви кажа 4е даже е балансирано със режима за хранене,,ЗОНАТА,,.все пак яжте на порции а не цялата.нали знаете вси4ко с мяра.
04.07.2013 16:51
2
Мария
Мария
Вземете да преведете точната рецепта за ТОРТИЯ.Тази рецепта е абсолютна измислица
13.06.2013 17:16
5
5
1
Покажи всички подкоментари
Мими
Мими
Вие за какво пишете тук?Да се карате или да разменяме идеи?Хайде,съвземете се!
12.06.2013 16:08
3
4
Kalin
Kalin
Страхотна рецепта, но под името тортия автоматично се разбира мексиканската тортия, която се приготвя с брашно (пшенично или царевично).Това е испанска тортия или "испански омлет". и наистина напомня на нашия традиционен пататник от родопите :). Поздравления за рецептата.
12.06.2013 10:51
4
Рени
Рени
Не се казва тортиля, паеля, а тортиЯ и паеЯ.
11.06.2013 23:41
2
Рени
Рени
И какво им е на яйцата. Те са полезни.
11.06.2013 22:36
Мони
Мони
Добре е да знаете, че е нужно да има доста повече зехтин, картофите да са наистина на съвсем дребни парчета и да се бъркат постоянно, за да станат мекички. Може да се сложи и чесън на ситно. Аз бих добавила тези неща в рецептата, защото е важно.
За всички побългаряващи - не, това не е пататник, така както прошутото не е нашата шунка. Не можеш да си кулинар, ако не правиш такава елементарна разлика.
11.06.2013 22:15
3
guest
guest
Към ''Анонимен на 2013-06-06'',

Уважаеми/а Анонимен, забележката Ви е напълно уместна...но мисля също е редно да знаете че се пише 'обръщам', а не 'обраштам'... Невероятно наистина, но само в една дума сте допуснали не една, а цели две грешки.... Хмммм.
11.06.2013 21:29
1
ДАРИ
ДАРИ
ВКУСНО,НО СУПЕРВРЕДНО-И С ПЪРЖЕНАТА МАЗНИНА,И С МНОГОТО ЯЙЦА!ВНИМАВАИТЕ ВСИЧКИ С ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ,С БОЛНИ СТОМАСИ И КОЛИТИ,С ПОВЕЧКО КГ.:)
11.06.2013 21:27
3
Иф
Иф
Класическата Тортия е така, а ако се добави и пушен бекон става точно като в баровете - много е вкусна, но с тези коментари направо на човек да му приседне.
11.06.2013 21:13
4
4
ирена
ирена
Ужасно неграмотен народ!
06.06.2013 18:01
6
1
таня
таня
това мили мои е пататник полу родопски на който аз добавям сирене
06.06.2013 17:20
2
1
1
Покажи всички подкоментари
anonimen
anonimen
обраштам се кам Мариа:като правиш забрлежки кое как се изговаря научи се и на български правопис не се пише нито се изговаря „У„божавам а е Обожавам
06.06.2013 16:14
1