Тази рецепта коментираха

Анонимен
Величка Щърбанова
Величка Щърбанова
Подробно описание на технологията по приготвяне на рецептата и впечатляващи снимки!!! Адмирации!!!
07.02.2018 17:02
2
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Заслужаваш си всички комплименти, Дани
07.02.2018 17:14
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря ти, Вили. :)
07.02.2018 17:06
1
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Както винаги перфектна! Радост за окото и наслада за сетивата! Нямам думи! На теб кулинарията ти е дарба! Браво, момиче!
06.02.2018 21:26
1
2
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Трябва да имаш все пак някакъв усет към храната и трябва да знаеш какво правиш, за да направиш такъв разкош! Не всеки може да се справи и не всеки може да направи такава "вкусна" снимка :)
07.02.2018 12:23
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря ви. Всъщност тези миди изобщо не изискват кой знае какви умения нито специални изпълнения. Да се приготвят миди и морски дарове е изключително лесно и дори начинаещ би се справил добре. :)
07.02.2018 12:15
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много ви благодаря момичета мили! Тези миди са очарователни на вид, но за вкуса... просто нямам думи! Безкрайно ми е приятно, че ви харесват!
05.02.2018 18:32
1
Стоянка  Русенова
Стоянка Русенова
Страхотно,както винаги .Браво Дани!
05.02.2018 17:13
1
Невена Блажева Иванова
Невена Блажева Иванова
Чудесна презентация, рецепта и снимки! Поздравления!!
05.02.2018 16:56
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Божествено!
05.02.2018 16:45
2