Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Морски Дарове
»
Миди Сен Жак в черупка
»
Коментари
Рецепта
Снимки
4
Сготвена
15
Рейтинг
14
Коментари
10
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Величка Щърбанова
Подробно описание на технологията по приготвяне на рецептата и впечатляващи снимки!!! Адмирации!!!
07.02.2018 17:02
2
2
Покажи всички подкоментари
Теодора Мещерова
Както винаги перфектна! Радост за окото и наслада за сетивата! Нямам думи! На теб кулинарията ти е дарба! Браво, момиче!
06.02.2018 21:26
1
2
Покажи всички подкоментари
Yordanka Kovacheva
Много ви благодаря момичета мили! Тези миди са очарователни на вид, но за вкуса... просто нямам думи! Безкрайно ми е приятно, че ви харесват!
05.02.2018 18:32
1
Стоянка Русенова
Страхотно,както винаги .Браво Дани!
05.02.2018 17:13
1
Невена Блажева Иванова
Чудесна презентация, рецепта и снимки! Поздравления!!
05.02.2018 16:56
1
Албена Асенова
Божествено!
05.02.2018 16:45
2
Подобни рецепти
‹
›
Миди Сен Жак на фурна
6
Миди Сен Жак с пикантен сос
1
4
Ориз Калдосо с миди Сен Жак
1
9
Миди Сен Жак с лимон и бяло вино
5
Задушени миди в черупка с бяло вино
1
2
Задушени миди с черупки в бяло вино
2
Последно Коментирани
6
Скариди
Скариди с масло и чесън
2
4
Teodora Cekova
769
1k
3k
2
Скариди
Скариди с ориз
4
Efrosia
980
6k
25k
6
Калмари
Морска наслада с пипала от калмари
6
7
Сия Рибагина
730
8k
12k
2
Калмари
Калмари в масло
3
1
Величка Щърбанова
530
4k
2k
3
Аламинути
Невероятни скариди на тиган за 10 минути
9
9
Веселина Константинова
2k
15k
13k
6
Скариди
Скариди на тиган
3
4
Sophie Zidarova
11
91
226
Скариди
Френски сос с масло и скариди
5
4
Ivelina
647
8k
3k
2
Мезета
Лесни калмари в еър фрайър
1
2
Кристиан Александров
720
4k
3k
2
Миди
Миди с вино и девесил
1
3
Марияна
772
4k
3k
2
Мезета
Салата от миди и царевица
4
1
Мина Димитрова
504
5k
3k
2
Бирени Мезета
Лесни панирани миди
3
1
Стоянка Русенова
2k
12k
11k
6
Аламинути
Вкусни и ароматни миди на тиган
3
2
Габриела
175
1k
1k
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани