Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Приготвих волованите, хубави са. Но в рецептата има доста неточности и човек трябва да кара по усет. Колко вода се добавя, това не пише, сложих по мое усмотрение до образуване на гъста кашичка, но не и след като така наречената запръжка от масло и брашно е изстинала и стегнала, а докато беше гореща, в противен случай предполагах, че може да се втвърди и да стане на парцали.
За тестото за волованите, правилно пита Албена, не пише какво е, а авторката казва "от това готовото",което отново не е точен отговор. Та, тестото е бутер. Казвам го за който реши да си ги приготви. Също така и може да се добави скилидка настърган чесън за повече вкус.
29.05.2018 17:27
Албена Асенова
Албена Асенова
Тесто-много общо казано. За бутер тесто ли става дума,за пици,питки...,парено,козуначено? Какво тесто?
12.02.2018 18:13
1
Покажи всички подкоментари